Over ANSRO bv

Ans Wiebosch, directeur van Ansro b.v., heeft als missie talenten te ontdekken, naar boven te halen en te benutten. Mensen en organisaties in hun kracht te zetten en de juiste match te maken. Wij werken met een dedicated team van professionals.

Selectie, coaching, agressie-reductietrainingen, collegiale opvang trainingen en traumaopvang behoren tot onze corebusiness.

Onze visie is dat alles met elkaar samenhangt. Het individu draagt bij aan het geheel. Door onze manier van werken beogen wij bij te dragen aan die eenheid. Ieder mens is één van het geheel en dus waardevol, ieder mens is een parel. 

Onze focus ligt op de selectie van gekwalificeerd (ambulance)personeel, meldkamercentralisten, OvdG’s, SEH personeel d.m.v. assessments. Gezien onze vijftienjaar lange trainingservaring in de (ambulance)zorg kunnen wij de uitkomsten van de assessments concreet vertalen naar de dagelijkse praktijk van de ambulancesector.

Ambulancediensten waarderen die (specifieke) toegevoegde waarde enorm. Ansro verzorgt inmiddels, tot grote tevredenheid van de ambulancediensten, de selectie in Den Haag, Amsterdam, Leiden e.o., Noord Holland, Gelderland en Zeeland.

"Plaats “de parel” in de juiste functie en de persoon gaat uitmuntend presteren."

Interesse in onze coaching?

Neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op voor verdere informatie.

Top